Produse Native-Touch

Producatori

Oferte speciale

Produse vizualizate

Sale! Crema Lotiune Native-Touch View larger

Crema Lotiune Native-Touch

50ml

New product

Crema Lotiune Native-Touch pentru Tatuaje.

  50 grame

Antibacterial

 

Antifungal

 

Antiviral

 

100% Natural

 

More details

This product is no longer in stock

57,58 lei tax incl.

Data sheet

Material: Plastic Colorat
Sticla Plastic PET S

More info

NATIVE –TOUCH”

Nu-ţi mâzgăli tatuajul! De ce ai pune o substanţă care conţine colorant peste opera ta de artă? ‘Warrior Bear Rub’ conţine uleiuri esenţiale pe o bază de unt Shea nerafinat, care ajută la hidratarea în profunzime şi are efect calmant asupra pielii proaspăt tatuate. Produsele noastre conţin remedii naturale ale amerindienilor, create pentru protejarea pielii (şi a operei de artă). Acest produs aduce vechile tradiţii în lumea modernă.

 

 

Această formulă foarte concentrată de uleiuri esenţiale din frunze de ceai, lavandă şi rozmarin pe o bază pură, nerafinată de unt Shea natural foloseşte puterea extraordinară a naturii pentru vindecarea pielii tale. ‘Warrior Bear Rub’ este un produs îndrăgit de cei care lucrează în domeniul serviciilor medicale, de cei care vizitează spitale, oameni cu probleme dermatologice grave şi cei cărora li se usucă pielea în urma spălării frecvente pe mâini. Ţine la îndemână, peste tot prin casa, acest produs puternic ce luptă împotriva celor mai complicate probleme dermatologice. Încearcă-l pe zonele de piele afectate şi convinge-te de puterea ‘Warrior Bear’!

Care este diferenţa dintre produsele ‘Warrior Bear Rub’ şi ‘Rooting Bear Rub’? Conţin aceleaşi ingrediente, însă într-o formulă diferită. ‘Warrior Bear Rub’ are o concentraţie mult mai mare de uleiuri esenţiale şi este un unguent pentru tratarea celor mai dificile probleme dermatologice. Avertizare: Conţine fruct de shea (din aceeaşi familie cu alunele de pădure şi nucile).

 

Notă: Nu vindem aer! Nici nu abuzăm de untul de shea! De aceea, nu considerăm necesar să batem şi să aerăm untul nostru de shea. Produsele noastre sunt concentrate.

TE RUGĂM SĂ REŢII: ‘Warrior Bear Rub’ este întru totul NATURAL. La temperaturi mai scăzute, ‘hibernează’ în starea sa solidă. Expus la temperaturi mai mari (de peste 29 grade C sau 85 grade F), se ‘trezeşte la viaţă’ într-o stare lichidă, similar uleiului de cocos. Acest proces nu îl deteriorează, dar îi poate afecta consistenţa cremoasă. Cu toate acestea, când îl deschizi ai grijă să nu sară din recipient pe tine, în cazul în care s-a lichefiat în timpul transportului sau după ce a fost depozitat într-o maşină, la temperaturi mai ridicate! Când se solidifică din nou, poate avea o consistenţă mai densă. Dacă preferi să aibă consistenţa cremoasă, solidă, pune-l la frigider (când este lichid), doar până la apariţia unei suprafeţe opace (de regulă 1-2 ore). A se păstra de preferinţă la temperaturi cuprinse între 60-80 de grade F sau 15-26 grade C, pentru a nu-l ‘trezi’.

 

Rooting Bear Rub

 Cele mai grave probleme de piele uscată, decojită, iritată vor fi rezolvate prin puterea extraordinară de hidratare a produsului ‘Rooting Bear Rub’. Prin îngrijirea naturii, pielea ta va deveni suplă şi fină la atingere. ‘Rooting Bear Rub’ acţionează împreună cu reacţiile chimice din organizmul tău pentru a-l ajuta să-şi repare singur afecţiunile pielii. Clienţii noştri ne surprind mereu găsindu-i numeroase întrebuinţări. 

Ingrediente: fruct de Butyrospermum parkii (shea) [organic şi procurat prin comerţ echitabil], ulei de Lavandula officinalis (lavandă), ulei din Melaleuca alternifolia (arbore de ceai) şi ulei de Rosmarinum officinalis (rozmarin).

Avertizare: Conţine fruct de shea (din aceeaşi familie cu alunele de pădure şi nucile).

Dacă este un produs 100% din plante, de unde vine numele de ‘Rooting Bear Rub’? Urmărind comportamentul urşilor, amerindienii au învăţat despre darurile pe care Creatorul le-a pus în plante pentru noi. Ursul ştie ce plante şi ce rădăcini să mănânce pentru a-şi alina suferinţele.

Rooting Bear Rub este:

 • un produs 100% natural
 • un produs certificat vegetarian
 • un produs neobţinut prin acte de cruzime
 • un produs care conţine unt de shea organic, procurat prin comerţ echitabil
 • un produs cu o reţetă proprie, creat de biologul şi doctorandul în medicină naturistă Laralyn RiverWind.

 Comentarii clienţi**:

 • Krista B. -"Rooting Bear Rub a fost cel mai eficient produs pe care l-am folosit pentru eczema mea de pe mână, nici măcar medicamentele cu reţetă nu au avut rezultatele acestui produs. Sunt foarte fericită că am găsit acest produs."
 • Gabriel, 70 ani - "Produsul Rooting Bear Rub a ajutat enorm! E cel mai bun! Aveam o iritaţie gravă care nu răspundea la tratament cu medicamente şi pe care Rooting Bear Rub a vindecat-o. Îmi place acest produs. E cel mai bun de pe planetă. Iritaţia mea a dispărut. Vă rog să-l vindeţi în continuare. Mulţumesc!"
 • Carol S. - "Tocmai am terminat primul flacon de Rooting Bear Rub şi cred ca e magic. Îmi place că la început arată ca o ceară, apoi se transformă în mod misterios într-un ulei cremos. Face minuni asupra unei zone sensibile şi inflamate de pe faţă. Cu ajutorul acestui produs, s-a vindecat peste noapte."
    
 • MULŢUMESC Native Touch pentru mostrele de Rooting Bear Rub pentru pacienţii mei din clinica de chimioterapie de la UAB. Un exemplu de efect benefic al produsului a fost asupra unui pacient (pe tratament pentru cancer) cu o iritaţie care nu răspundea la tratament cu cremă cu hidrocortizon. Am folosit produsul vostru şi după 2 zile iritaţia aproape a disprut, iar în a treia zi s-a vindecat complet. Uleiul esenţial are un parfum foarte puternic, dar este complet natural şi foarte calmant! Mulţumesc foarte mult pentru mostre. Veţi avea clienţi noi!! - J. Madison RN
 • M-aţi salvat de la cicatricile de pe faţă cauzate de Lupus! Sunt recunoscătoare că v-am găsit. Mulţumesc, Rooting Bear Rub!  Elizabeth R., Marble, NC
 • “Folosesc Rooting Bear Rub pentru tratarea unei afecţiuni dermatologice de pe picior. Chiar se văd rezultate reale! Crema calmează şi durerea şi scoate la suprafaţă fluidele.  Sunt extrem de fericită!  Aveam această problemă de peste doi ani şi am încercat totul. Doar acest produs ajută – toate celelalte îmi înrăutăţesc situaţia. Mulţumesc mult! Mă declar client Native Touch! Felicitări pentru crearea Rooting Bear Rub – aproape că-mi pierdusem speranţa!”  -Louisa, Covington, LA
 • Mă chinui cu psoriazisul meu de ani de zile, din adolescenţă. Mă ruşinez cu cojile din cap. Rooting Bear Rub a schimbat radical situaţia în ceea ce priveşte cojile şi pielea mea uscată.  Lynn B., furnizor de servicii medicale din North Carolina

TE RUGĂM SĂ REŢII:  Rooting Bear Rub este întru totul NATURAL. La temperaturi mai scăzute, ‘hibernează’ în starea sa solidă. Expus la temperaturi mai mari (de peste 29 grade C sau 85 grade F), se ‘trezeşte la viaţă’ într-o stare lichidă, similar uleiului de cocos. Acest proces nu îl deteriorează, dar îi poate afecta consistenţa cremoasă. Cu toate acestea, când îl deschizi ai grijă să nu sară din recipient pe tine, în cazul în care s-a lichefiat în timpul transportului sau după ce a fost depozitat într-o maşină, la temperaturi mai ridicate! Când se solidifică din nou, poate avea o consistenţă mai densă. Dacă preferi să aibă consistenţa cremoasă, solidă, pune-l la frigider (când este lichid), doar până la apariţia unei suprafeţe opace (de regulă 1-2 ore). A se păstra de preferinţă la temperaturi cuprinse între 60-80 de grade F sau 15-26 grade C, pentru a nu-l ‘trezi’.

 

**Aceste declaraţii nu au fost evaluate de către Food and Drug Administration. Acest produs nu este destinat diagnosticării, tratării, vindecării sau prevenirii niciunei boli.

 

 

Acest UNUGENT Vindeca si trateaza (ORSA). MRSA

 

 Vedeti cat de periculoasa este aceasta Infectie Informatie WIKIPEDIA

 

 

Fabricat în Statele Unite ale Americii

The Founders

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Crema Lotiune Native-Touch

Crema Lotiune Native-Touch

Crema Lotiune Native-Touch pentru Tatuaje.

  50 grame

Antibacterial

 

Antifungal

 

Antiviral

 

100% Natural

 

1 alt produs in aceeasi categorie: